Celebration of Women & Girls in Science

Auditorium, Senaatzaal and Blauwe Zaal

TINT, WISE and Beyond

€3 for event only, dinner + event = €5,50 (students) or €8 (others)

TINT, WISE and Beyond present another inspiring evening to celebrate the United Nations’: 'International Day of Women & Girls in Science'. This year’s event is dedicated to how to achieve a welcoming intercultural STEM environment.

First, an optional but delicious vegetarian buffet dinner provided by Appel. The event officially starts with an insightful lecture by Vincent Merk, an expert in intercultural communication. Then, we will have a panel discussion. Our audience will have a part in this discussion so bring your questions and ideas!

Save the date and block your agenda in the evening of February 14th, from 6 PM (dinner) or 7 PM (event start) at the TU/e Eindhoven Auditorium.

TINT

Wil je nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe inzichten en life skills opdoen door van elkaar te leren? TINT organiseert evenementen en workshops met de focus op verbinding, persoonlijke ontwikkeling en levensvragen. Onderwerpen als geluk, welzijn, identiteit, diversiteit, levensfilosofie, motivatie, spiritualiteit komen aan bod in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Op zoek naar een persoonlijk gesprek, één op één? We bieden ook life coaching. Zowel Nederlandse als internationale studenten zijn welkom bij alle activiteiten.