Organ and Wind Orchestra: unique music combo

Hall Auditorium

Student: free, Non-student: € 13,-

Have you ever noticed, when you’ve gone to order a sandwich at the Subway in Auditorium, that behind it is a giant organ? It's almost the best-kept secret on campus, you would think, were it not for the fact that a few months ago a group of students had the opportunity to learn to play this amazing organ in a Studium Generale workshop. Now, , it's time for the real thing: a musical and impressive organ concert and introduction by TU/e organist from the very beginning: Jan Verschuren and the student wind orchestra Auletes.