Pecha Kucha Night Eindhoven #38

Livestream via Youtube and Facebook

Studium Generale

Students €3.50 others €10.50

Speakers from various disciplines inspire the audience with fast presentations of 20 images x 20 seconds. Extraordinary projects, innovative ideas, and bizarre fascinations: Pecha Kucha Eindhoven tickles your mind.

20 slides x 20 seconds. A good idea doesn’t take long to explain! After 400 seconds it’s the next speaker’s turn. No long-winded stories, but an evening packed with unique, funny and creative pitches. Bring your friends and enjoy a night full of inspiration.