Kevin Tatar

Ik ben een achttienjarige eerstejaars student met een enorme passie voor het creëren van digitale content. Ik ben fotograaf en filmmaker en vind het heerlijk om echte emoties van mensen vast te kunnen leggen in mijn werk. Voor Cursor maak ik wekelijks een vlog over mijn leven als een student aan de TU/e. Voor Cursors Instagram maak ik twee keer per week de serie #tuefaces. Je kunt dus wel stellen dat ik zo'n beetje lééf met mijn camera.

Ik zou mezelf omschrijven als een heel sociaal persoon die van interactie houdt, creatief is, ambitieus en altijd bereid om nieuwe dingen te leren. Ik heb grote dromen en ben vastbesloten om te groeien, elke keer een beetje dichter bij mijn doel.

Ik kom uit Cluj, een fantastische stad in Roemenië. Daar ontdekte ik mijn passie door digitale content. Ik studeer Computer Science en probeer de kennis die ik daar opdoe te combineren met mijn creatieve kant. Het is mijn streven om de fotograaf en filmmaker van de TU/e-campus te worden, om mijn creativiteit volop te kunnen ontwikkelen.

Kevin Tatar

Videoreporter

Mail mij