intro,Elektro,kandi's,spelen

De Electrical Engineering Spelen

Lagen de kandidaatsbestuursleden van studievereniging Thor van Electrical Engineering aan het begin van de middag nog loom te wachten op de komst van de introkids; aan het einde van de middag waren ze compleet afgemat door de gevechten die ze op een luchtkussen leverden met tientallen introkids.

Maar de activiteit op de opblaas-stormbaan naast Potentiaal was niet alles voor de nieuwkomers bij Electrical Engineering vandaag. De introkids mochten zichzelf zoet houden met allerlei spelletjes, onder meer even verderop het grasveld achter Impuls. Daar wachtte hen tussen de bomen een uitdagend parcours, waarop steeds twee groepjes introkids het tegen elkaar mochten opnemen.

Zo moesten ze een enorme partij bierkratten naar de overkant zien te krijgen, door deze strategisch voor zich uit te werpen en er zelf overheen te stappen. Daarna moest een halve kliko water worden leeggegoten in een speciekuip die een paar meter verderop moest worden gedragen met een houten kruis, met helmen op het hoofd gedragen door vier dragers. Tot slot lagen twee enorme opblaasballen te wachten, waarop één groepslid met een grote bocht naar de andere helft van het parcours moest worden gerold.
En daar mochten ze het hele ritueel nog eens herhalen - maar dan omgekeerd...

Deel dit artikel