INTRO 2016 | Relaxed Groene Loper Festival

Meer dan honderd studentenverenigingen kregen dinsdagmiddag tijd en ruimte om zich van de beste kant te laten zien. Wie wilde kon de hele middag actief in de weer zijn, wie dat niet wilde kon chillen op het Groene Loper Festival.

Op het KOE-veld, tussen Vertigo en het Auditorium, vond de Battle XL plaats. De studieverenigingen hielden vijf verschillende wedstrijden. Industria en Japie stopten introkids in opblaasballen voor potjes bubbelvoetbal. CHEOPS en Intermate lieten ze binnen de muren van een bierkrattenkasteel plaatsnemen op een balk waar ze elkaar met een kussen van af moesten zien te duwen of slaan. Wie viel kwam in een zwembadje terecht.

Ook bij de andere spellen bleef het niet droog. Langs het parcours van de hindernisbaan (Protagoras en Van der Waals) stonden tegenstanders klaar met waterballonnen. En zo was het ook bij het spel ‘de vloer is lava’ van Lucid en Thor. Het enige spel waar geen water aan te pas kwam was de escaperoom die GEWIS en Simon Stevin bedachten.

Wat was er verder nog te doen? Veel sportspelletjes, veel informatiekrampjes, en vooral lekker chillen in de zon of schaduw. Bart van Overbeeke liep rond en maakte de foto’s die hieronder staan.

Deel dit artikel