Kom maar visje, visje...

Intro '17 | De 'crazy' vissenfluisteraar

Het nieuws ligt op straat tijdens de Intro. Of, beter gezegd, aan de vijverrand woensdagmiddag. Groepje 3 van TN probeerde daar een avondmaal aan de haak - uh, in de hand - te slaan.

Nee, het was toch niet bedoeld voor een voedzame avondmaaltijd, leerde navraag bij het voorbijlopen. Doel was wel om een vis te vangen, zegt papa Wouter van groepje 3 van TN. ("Hoe we heten?" (naarstig overleg met intro-'mama' Thomas volgt: "Zullen we dan toch maar voor Tequila Sunrise gaan?"). Tequila Sunrise it is.

Waarom liggen alle kids van deze groep met hun armen in de vijver vanmiddag? "Dit is een van de 88 opdrachten die alle groepen bij TN moeten uitvoeren voor de Crazy 88 van studievereniging Van Der Waals", verklaart intropapa Wouter.

Er wordt een koekje van de Cursor-verslaggeefster verkruimeld in het water als lokaas voor de vissen. De handen hangen hoopvol boven het water, afwachtend op toehappende vissen.

Andere opdrachten op deze niet flauwe lijst zijn 'knuffel een politie-agent', 'rijd met een winkelwagentje over het Limbopad' en 'eet een emmer kip van KFC op bij de McDonald's'. De Cursor halen staat overigens niet op de lijst van 88, maar wij vinden dat Tequila Sunrise een extra plusje verdient!

Want, als je het niet gelooft, kijk dan onderstaand filmpje: binnen afzienbare tijd lukt het introkid Timo om een visje te vangen. Met zijn blote handen. Helemaal crazy zijn ze daar bij Tequila Sunrise. Succes met de andere opdrachten mannen!

Voor wie geen genoeg krijgt van de Intro: meer foto’s, nieuws en andere updates vind je op Cursors Facebookpagina, Twitter en Instagram.

Deel dit artikel