Bakken bij GEWIS. Foto | Bart van Overbeeke

Intro '17 | Dinsdagavond, barbecueavond

Gigantische aantallen worsten, kipspiesjes, hamburgers en megabakken salade en sausjes heeft de studievereniging van Wiskunde & Informatica, GEWIS, aangeschaft voor dinsdagavond. Zij organiseerde een barbecue voor vijfhonderd personen. Dan had Bouwkundestudievereniging CHEOPS het gemakkelijker, zij huurde gewoon een mobiele friettent in. Maar het doel is hetzelfde: een goede bodem leggen voor een bezoek aan het Stratumseind.

De exacte getallen van de boodschappenlijst van GEWIS  zijn nog in aanvraag, maar reken erop dat ze groot zijn. Het is welhaast een militaire operatie om een Intro voor 370 introkids bij Wiskunde & Informatica te organiseren. Achter de schermen is alles tot op de minuut geregeld, zo wordt Cursor verzekerd. En daar zit geen minuutje bij om die gewenste getallen even door te mailen, blijkbaar. De klus om ieder kind, plus 86 papa’s en mama’s en alle vrijwilligers eten te geven vergt genoeg inspanning.

Oké, dan kijken we verder. Bij CHEOPS staat een rij met plusminus 120 introkids met hun rug naar de tap die voor Matrix is gestationeerd. Alle neuzen wijzen naar de kant van Vertigo waarvoor een patatbakker zijn best doet alle magen te vullen.

Bij Simon Stevin is het eten al achter de rug en brengt een coverband een tof sfeertje. Op de grond liggen wat halflege bakken met fancy salades. Maar wat vooral opvalt zijn de wikkels van de tattoos daartussen. Iemand heeft hier fanatiek zitten plakken!
Voor wie de bedoeling hiervan is ontgaan: als je Cursor je beste foto stuurt met tattoo (per mail, privé bericht op Facebook, via twitter of  whatsapp (06-274 33 650), kun je misschien een van de fantastische prijzen winnen.

Deel dit artikel