Party. Foto | Bart van Overbeeke

Intro '17 | Dubbel goed feestje

Goed feestje woensdagavond. Beetje boksen, surfen op een rodeo-waveboard, meezingen met muziek van dj’s en dansen bij coverband Dubbel Fout. Voor ieder wat wils.

Het feest op het Flux-veld was georganiseerd door de drie grote studentengezelligheidsverenigingen E.S.C, SSRE en Demos en de sportverenigingen. Dat maakte dat een heleboel ouderejaars ook van de partij waren.

Op het grasveld, iets verder van het podium, herken je enkele van de introgroepjes aan hun formatie. In een mooi rondje staan ze te dansen of te zingen. Zo ook de Foamstars, a.k.a. groepje 9 van Scheikundige Technologie, te herkennen aan een prachtig schuimplastic gitaartje met houten hals. Mama Sabine van de Sanden en papa Job Nijhuis zijn trots op hun kindjes. Sabine: “Maandag speelden we nog heel zachtjes en voorzichtig. Vandaag hadden we al een heus rocknummer en vrijdag gaan we helemaal los bij de afsluiting.”

Dat proberen de kiddo’s vanavond ook al, vooral met hun stemmen. Ze blèren mee met alles wat ze kennen. 'We will rock you' en 'Je hoeft niet naar huis vannacht'. Maar het mág wel.

Deel dit artikel