Intro 2018 | Echt veel geleerd vandaag #video

Als woensdag de zwaarste dag van de introweek was, dan was het gisteren de leerzaamste. Jullie konden de godganse dag workshops volgen en de keuze was reuze. Van bandenplakken tot bierbrouwen en van vuurspuwen tot gewichtheffen. Maar ben gerust, over twee weken begint het collegejaar met lekkere saaie, doorsnee vakken. Gaap!

Brunchen is normaal voor koningen en koninginnen, maar donderdagochtend ook het privilege voor onze introgangers. En ook al shinen al die brakke koppies nog niet optimaal na een slopende nacht, ze hebben er allemaal weer zin in.

Essentieel is natuurlijk het leggen van een goede bodem voor de rest van de dag en daar komt om een of andere reden veel vettigheid en worst bij kijken. Zie jullie swingen en je opladen voor een dag vol met leerzame workshops, want die waren er te kust en te keur. Bizarre ochtendrituelen passeren ook de revue, onder het motto: baat het niet, dan kan het me altijd nog een beetje meer schaden.

Nu de week alsmaar langer lijkt te worden, worden ook nuttige survivaltips steeds belangrijker. We hebben er veel vastgelegd op film, dus doe daar je voordeel mee. Tip van de dag: vooral niet te vroeg pieken! Maar dat is sowieso een wijze les voor de rest van jullie leven.

De doorhaaldonderdag was zo intens, dat we beelden daarvan nog even bewaren voor morgen. Wat een cliffhanger, zou je er ditmaal wel inzitten en ben je dan überhaupt nog wel te herkennen?

Video | Collin Wagenmakers
Edit | Bas van der Kam

Intro 2018 @ TU Eindhoven - Thursday

Video | Collin Wagenmakers Edit | Bas van der Kam

 

 

Deel dit artikel