Auditorium drie weken gesloten

Het Auditorium zal gesloten zijn van zaterdag 21 juli tot en met zondag 12 augustus 2018. Het gebouw wordt gesloten uit duurzaamheidsoverwegingen, de luchtbehandeling wordt op de laagste stand gezet. Het Auditorium is het enige gebouw op de TU/e-campus dat dicht gaat in de zomerperiode.

door
foto Shutterstock

In de drie weken dat het Auditorium dicht is, is toegang alleen toegestaan in noodgevallen, én in gezelschap van een collega of onder begeleiding van een servicemedewerker. Niemand mag alleen in het gebouw aanwezig zijn. Het verrichten van reguliere werkzaamheden is geen dringende reden voor het openen van het gebouw, je krijgt daarvoor ook geen toegang. De luchtbehandeling blijft gedurende de drie weken in de laagste stand werken, iedereen moet het gebouw dan ook zo snel mogelijk weer verlaten.

Wie voor dringende zaken toch tijdelijk in het gebouw moet zijn, zoals voor het printen van tentamens, moet minimaal 24 uur van te voren contact opnemen.

Voor reguliere werkzaamheden kunnen medewerkers een vrij toegankelijke werkplek in het MetaForum of in Flux gebruiken. Bij Information Management & Service (IMS, voorheen DICT) en Communicatie Expertise Centrum in Kennispoort zijn ook diverse flexibele werkplekken aanwezig.

Koelkosten

Het Auditorium wordt gesloten uit duurzaamheidsoverwegingen. “Vooral zomers is er veel energie nodig om het klimaat in het Auditorium te beheersen, terwijl er slechts een handjevol medewerkers aanwezig is. Omdat de luchtbehandelingsinstallatie op een zo laag mogelijke stand gezet wordt, kunnen we niet continu gezonde werkomstandigheden garanderen. Daarom verzoeken we je tijdelijk elders te gaan werken”, laat Monique Kuyck, hoofd Operational Services weten.

Cursor is vanaf 6 augustus weer present op de campus en zij gaat dan een plekje zoeken in MetaForum.

Deel dit artikel via je socials