Never a dull season #outofoffice

La morte-saison, the dull season, Sauregurkenzeit, agurketid, komkommertijd. Als het beestje maar een naam heeft - en wij weten trouwens allang dat dat beestje wispelturig is en dat de dagelijkse nieuwsstroom anno 2019 nooit meer écht gaat liggen. Al helemaal niet omwille van zoiets als de zomer.

Zo kon het gebeuren dat de rector van onze universiteit, terwijl wij stiekem natuurlijk tóch alvast de odeur van komkommers meenden te kunnen opsnuiven, nog even vlug een academisch bommetje dropte. Waarop vrouwen én mannen massaal over elkaar heen buitelden met hun opinies, vaker niet dan wel gestut door eigen ervaring. Niks vroege Sommerloch in Eindhoven - en dit bommetje dreunt ook nog wel even na, verwachten wij.

Niettemin laten wij het dreunen nu even voor wat het is, laten we andere media de komende weken de nieuwstamtam bespelen en trekken we onszelf als Cursor-redactie even terug. In augustus zijn we er weer en kom je ons sowieso alle dagen tegen tijdens de Intro. Geniet van een hopelijk fijne zomer!

Deel dit artikel via je socials