door

CLMN | Eindbaas

18/06/2013

Je hebt de eerste drie levels al achter je liggen en bent inmiddels op het einde van level vier belandt - het zwaarste level en tevens het einde van deze wereld. Je hebt je door het kasteel heen gevochten, bent over alle lava heen gesprongen, hebt de juiste route belopen en daar sta je dan, tegenover je aartsvijand.

Deze slechterik is zo dik dat het de zonsverduistering kan veroorzaken, zo sterk dat de Hulk er niets bij is en zo snel dat Speedy Gonzales hem zelfs niet bijhoudt. Je staat tegenover de eindbaas.

In de vorige levels ben je misschien niet vaak genoeg tegen blokken opgesprongen en heb je niet alle benodigde items vergaard. Heb je wel genoeg munten bij elkaar gesprokkeld? Al deze extra hulpmiddelen hadden je nu kunnen helpen bij het verslaan van deze eindbaas.

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat het over Bowser gaat, wat betekent dat je nu dus bij Princess Peach komt. Als we Peach nou eens vergelijken met die supervette vakantie die je met je beste vrienden hebt geboekt en waar je al maanden naar uit kijkt, dan is Bowser de tentamenweek. Ieder level is een kwartiel en iedere hindernis een tussentoets.

Het laatste kwartiel is altijd het zwaarst. Maar laten we eerlijk zijn, met Mario hebben we vroeger ook uren tijd geïnvesteerd in het verslaan van Bowser, omdat we Peach wilden bevrijden. Houd in gedachten waar je het allemaal voor doet, blijf lekker uitkijken naar die vakantie en bevrijd Princess Peach. Want nu we dit jaar weer drie levels verder zijn en nieuwe dingen hebben geleerd, moet level vier ook dit keer wel te doen zijn toch?!

Deel dit artikel