Jos Maubach.
door

UR | Boeiende ervaring gegarandeerd!

20/03/2013

De tijd vliegt! Met de komende universiteitsraadsverkiezingen voor ogen start de personeelsfractie nu met het zoeken naar nieuwe kandidaten voor het lidmaatschap voor 2014-2015. Vanaf 2014 is er per direct gegarandeerd een aantal van de negen personeelszetels beschikbaar voor nieuwe leden.

Waarom zou je meedoen? Misschien omdat je interesse hebt in TU/e-brede zaken en wilt meedenken over onderwerpen die ook impact hebben op je eigen faculteit of dienst. Misschien omdat je bestuurlijke, organisatorische of beleidsadviserende ervaring wilt opdoen. Of je wilt je netwerk uitbreiden en achter de schermen kijken. De opgedane ervaring kan je weer helpen met latere carrièrestappen. Sommige oud-universiteitsraadsleden of -voorzitters zijn later directeur bedrijfsvoering geworden, anderen blijven in hun functie, die soms wordt aangevuld met adviserende rollen.

Waaraan ga je meedoen? Aan het meedenken en adviseren over beleid met veel impact: onder andere het OBP- en WP-loopbaanbeleid, het financiële beleid en het onderzoeks- en onderwijsbeleid van de TU/e. Verder bepaal je mede de aandachtspunten van de personeelsgeleding en de universiteitsraad.

Je doet mee als specialist of als voorzitter van een commissie of de personeelsgeleding zelf. De ervaren leden helpen je graag met inwerken, iets wat tot nu toe altijd zonder problemen is UR | Boeiende ervaring gegarandeerd!gelukt.

Om je kandidaat te stellen of voor meer informatie neem je contact op met de voorzitter van de personeelsfractie, Rianne van Eerd (voorzitterPUR@tue.nl). Voor diegenen die later van start willen gaan, is er een reservebank. Een boeiende ervaring is gegarandeerd!

Deel dit artikel