Archieffoto l Bart van Overbeeke

Snuffelen aan zestien culturen

Studenten en medewerkers uit zestien landen laten iets van hun moederland zien tijdens het internationale evenement Connect with my Culture dat aanstaande donderdag vanaf 15.00 uur in MetaForum wordt gehouden. Bezoekers kunnen bij marktkraampjes terecht voor informatie en om te proeven van typische etenswaren. Verder zijn er verschillende optredens.

Een optreden van Indiase Bollywooddansers, de Griekse sirtaki, angklungmuziek en de Samandans uit Indonesië. Het zijn enkele voorbeelden van optredens die bezoekers donderdag kunnen verwachten. Naast de zestien landen presenteren zich nog twee organisaties: Cosmos - de onlangs gestarte internationale vereniging aan de TU/e - presenteert zich in de stand van de Common Room,  en ook het netwerk van partners van internationale TU/e’ers heeft een kraampje.  

Vorig jaar, toen Connect with my Culture voor het eerst werd gehouden, werd Vertigo massaal bezocht. Zo massaal, dat de beveiliging er aan te pas moest komen en bezoekers een tijdlang niet meer binnen mochten. In de vele malen grotere ruimte in MetaForum worden dergelijke problemen niet verwacht.

Meer informatie vind je hier.

Deel dit artikel