Intro 2021 | Dagelijkse geocache-wedstrijd tijdens Intro

Cursor organiseert een dagelijkse geocache-wedstrijd tijdens de Intro (met uitzondering van vrijdag). Ergens op de campus ligt steeds een zwarte Cursor-mok verstopt en het eerste Intro-groepje dat hem vindt en terugbrengt naar de redactie, wint een bescheiden beker en een gratis drankje bij het Studentensportcentrum om de overwinning te vieren. Daarnaast willen we een foto of filmpje zien van jouw groepje op de vindplek.

Geocaching is een buitensport waarbij mensen door middel van coördinaten proberen een cache (verstopplek) te vinden. Als die gevonden is, ligt daar vaak een doosje met daarin een papiertje waar je je naam op kunt zetten. Ook zijn er soms kleine speeltjes te vinden, die de cachers dan kunnen omwisselen voor andere speeltjes. De moeilijkheidsgraad kan flink verschillen, dus ook al weet je een coördinaat, wil dat niet zeggen dat het direct duidelijk is waar het item ligt.

Volg ons op Instagram (@cursortueindhoven) voor de dagelijkse aankondiging (in de ochtend) van de locatie en wellicht een hint als het te moeilijk blijkt. Heeft jouw Intro-groepje de mok gevonden? Maak een foto of filmpje van je groepje op de vindplek en stuur een appje of smsje naar 06 48 45 75 60. Dan spreken we een moment af waarop je de mok op de redactie kunt komen omruilen voor een overwinningsbeker en je gratis drankjes. De redactie bevindt zich in Auditorium 2.15A. 

Geen introganger en wil je wel graag meedoen? Niet getreurd, volgende week hebben we nog één geocache voor iedereen!

Deel dit artikel