In Memoriam | Roy Pelders

Met grote verslagenheid hebben wij het bericht ontvangen dat op dinsdag 29 augustus onze collega Roy Pelders volkomen onverwacht is overleden. Roy is 49 jaar geworden.

door

Roy was sinds februari 2020 werkzaam binnen het team Waste management & Logistics van het Facility Management Center. Hij was een medewerker van het type ruwe bolster, blanke pit. Een robuuste vent, die altijd positief was en een lach en groet had voor iedereen die hij op het terrein en in de gebouwen tegenkwam.

Roy zette zich voor honderd procent in voor zijn teamgenoten en de dienstverlening voor iedereen op de campus. Hij werkte graag samen en was altijd bereid om net een stapje harder te lopen. Ook was hij recht door zee, hij wond er geen doekjes om.

Roy was een sterke schakel binnen het team, die we nu al enorm missen.

We wensen zijn vrouw Melanie, zijn kinderen Femke en Thomas, familie en vrienden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Managementteam en medewerkers van het Facility Management Center

Mocht je een persoonlijk bericht voor de familie van Roy of zijn team achter willen laten, dan kan dat in het condoleanceregister dat in de expeditie van gebouw Berging Bijzondere Chemicaliën (BBC) ligt, of online via Ter herinnering aan Roy Pelders | Memori.nl.

Deel dit artikel