door

Nieuwe zak

18/01/2018

Zoals ieder sinds deze ochtend kan zien, is Cursor vandaag live gegaan met een nieuwe site. Ouwe wijn in een nieuwe zak, zullen jullie wellicht denken. Maar nu we de papieren zak (lees: krant) definitief hebben afgedankt, gaat de redactie hard aan de slag met de wijnproductie en het uitserveren daarvan.

Vandaag beleefden we letterlijk een stormachtig begin van onze livegang. Zestig jaar is Cursor onder diverse namen al aanwezig in de universiteit. Op papier, op diverse formaten en met wisselende frequentie. De rode bakken staan er nog, maar die zullen niet meer gevuld worden, want we zijn gestopt met print.

Is het spannend om dat papier los te laten en online only door te gaan? Echt wel, maar de redactie heeft de tijd gehad om er aan te wennen en nu hopen we dat ook studenten en medewerkers er warm voor gaan lopen.

Het geeft ons de mogelijkheid om de universiteit nog vaker in te trekken en het nieuws te gaan halen waar het zich voordoet. Op de campus en in de gebouwen. Daar zullen jullie ons komend jaar steeds meer zien.

Dynamiek en werkdruk

Is er aan de TU/e nog behoefte aan een onafhankelijk nieuwsmedium? Binnen een organisatie waar op dit moment de dynamiek en de werkdruk op alle vlakken enorm groot is, is de vraag stellen hem beantwoorden. Dus benader ook ons met je verhaal, je successtory of je mening die je graag wil delen en bediscussiëren met anderen. Want door de lijnen binnen alle geledingen en tussen studenten en staf open te houden komen we erachter wat er leeft en wat goed gaat of beter kan.

Laat Cursor het podium zijn om dat te ondersteunen en uit te dragen. Maar geniet daarnaast ook van onze columnisten en van de longreads, waarin we proberen een onderwerp diepgaand aan te pakken en zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. En wil je weten wat er gebeurt op onze campus, kijk dan in de agenda.

Kortom, laat je omver blazen door onze nieuwe zak (site) en laaf je aan onze exquise nieuwe wijnen, die we ook via onze social media kanalen dagelijks uitventen..

Deel dit artikel