Rien Boonstoppel

Mijn eerste contact met fotografie was aan het einde van de basisschool. Ik won toen mijn eerste digitale compactcamera met een foto die mijn pa had gemaakt - ik stond er zelf op... Het was een simpele camera, maar het beviel me zo goed dat ik al snel tegen de grenzen van die camera aanliep. Ondertussen ben ik zes camera's verder, breidt de hobby zich nog steeds uit en maak ik zelfs (gedeeltelijk) mijn werk van fotografie.

Toen ik ging studeren, rolde ik als vanzelf de wereld van studentengala's en bestuursfoto's in. Hier heb ik een redelijke zakcent mee verdiend, het is voor mij een ultieme combinatie: genieten van de studentencultuur én betaald krijgen.

Toen studentengala's niet meer genoeg uitdaging opleverden, zocht ik andere mogelijkheden. Zo heb ik in de zomer van 2017 mijn eerste bruiloft gefotografeerd, erg gaaf om te doen. Daarna heb ik besloten me in te schrijven bij de Kamer van Koophandel, zodat ik ook aantrekkelijk werd voor zakelijke opdrachtgevers.

Momenteel fotografeer ik een breed scala aan opdrachten. Studentenwerk, familiefoto’s, bruiloften, bedrijfsreportages, evenementen en dus voor de Cursor. En het is allemaal even leuk!

Rien Boonstoppel

Fotograaf

06-34118677

Mail mij Maak contact met me op LinkedIn Zie mijn posts op Instagram Ga naar mijn persoonlijke website