Peddelen en proosten bij de Huizen- & Disputenrace

Het is een van de hoogtepunten van het jaar voor roeivereniging Thêta: de jaarlijkse Huizen- & Disputenrace. Afgelopen vrijdag 13 mei was het na enkele afgelaste edities eindelijk weer zover. Tijd voor sportieve prestaties, veel gezelligheid en aardig wat bier aan het Eindhovensch Kanaal. Cursors videoreporter Fabian Lucas Luijckx was aanwezig om het festijn te registreren.

door
foto Cursor / screenshot

Of je nu mee wil doen met je studentenhuis, dispuut, commissie of vriendengroep, het kan allemaal bij de Huizen- & Disputenrace van roeivereniging E.S.R. Thêta. Roei-ervaring is daarbij optioneel. De organisatie van de race lag zoals altijd in handen van Thêta’s damesdispuut Animo.

De stemming was uitstekend, vrijdag 13 mei bij het honk van Thêta aan het kanaal. Nadat de vorige edities helaas moesten worden afgelast vanwege coronamaatregelen, had iedereen er extra veel zin in. Er werd geroeid, geborreld in het zonnetje en friet gegeten. Het evenement werd afgesloten met een tentfeest. Cursors Fabian Lucas Luijckx legde de sfeer vast in een vermakelijke video.

with English subtitles

Thêta's Huizen- & Disputenrace 2022

with English subtitles

Deel dit artikel