Intro 2012 Technische Universiteit Eindhoven

For the love of the game - and food

C'est la vie, de liefde voor het leven, het bourgondische bestaan met een goede wijn en lekker eten: In Vino Veritas in een notendop. En dat vertaalde het dispuut deze dinsdag in een smakelijke intro-activiteit: schilderen met pesto, mayo, tomatensaus en ander eetbaars.

"You can also throw something at the painting. Come on, it's art!", schreeuwt één van de mannen van In Vino Veritas een groepje nog ietwat beduusde buitenlandse nuldejaars Wiskunde & Informatica toe. Na wat aarzelen komen ze los en worden, naast vingers, omwille van de kunst ook andere lichaamsdelen ontbloot en ingezet. Topper van de ochtend is voor de dispuutsmannen toch wel het doek van het introgroepje dat -met onder meer tomatensaus, yoghurt, chocoladepasta en kunstig voetenwerk- het logo van In Vino Veritas wist neer te zetten.

De Trappisten, eveneens van W&I, constateren iets na elven dat hun doek duidelijk nog wat 'mist'. "Zou het beter zijn als iemands gezichtsafdruk erop komt?", oppert één van de kids. Een schreeuwende jacht op intropapa Frank Wessels, die zijn kids al slalommend over het TeMa-veld probeert te ontlopen, is geopend.

In de 'goot' tussen de Gemini-gebouwen bakt Hephaestus intussen eitjes voor de introkids van Werktuigbouwkunde. Een beloning van het nog piepjonge herengezelschap -een dispuut van studievereniging Simon Stevin- voor de introgangers die zich in de goot aan een loeizware tractorbandenestafette moeten wagen. De banden worden gerold (met iemand erin), gedragen (met iemand erop) en gekanteld (bij voorkeur zonder iemand erin, erop of ervoor). De kids worden intussen toegejuicht en luid schreeuwend gewaarschuwd door één van de dispuutsheren: "En nu uitkijken voor mijn fiets graag".

Kunstig kliederen en banden in beweging

Deel dit artikel