High Tech Piek voor Steef Blok

Steef Blok heeft de High Tech Piek van 2019 gewonnen. Blok krijgt deze prijs voor zijn bijdrage aan de high tech en start-up scene in de Brainport regio. Steef Blok is bij de TU/e verantwoordelijk voor het Innovation lab. Hier zorgt hij voor de samenwerking tussen de universiteit en het bedrijfsleven.

door
archieffoto Bart van Overbeeke

De High Tech Piek Awards zijn een initiatief van Innovation Origins. Stijn Steenbakkers, wethouder van de gemeente Eindhoven en juryvoorzitter overhandigde de prijs: “Hier in de regio zit samenwerken in ons DNA. De afgelopen jaren heeft Steef Blok laten zien dat hij tot in de kleinste vezels bezig is met de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven.”

Blok gaf op het podium aan het een geweldige eer te vinden: “We hebben afgelopen jaren hard gewerkt met z’n allen. Nu zie je bijvoorbeeld het succes van Ioniqa, alleen er zijn ook momenten geweest dat het heel moeilijk was. Maar altijd staan er mensen van TU/e Innovation Lab of van Brainport klaar om te helpen – dat geldt voor alle bedrijven die aan de universiteit verbonden zijn. Het is bloed, zweet en tranen en een risico om bedrijven uit de modder te trekken. Deze prijs zal ik koesteren met het team van Innovation Lab maar ook met het team van Brainport.”

Er zijn ook High Tech Piek Sterren uitgereikt aan vier personen vanwege hun bijdrage aan het start-up ecosysteem van de Brainport regio in 2019.  

Bron: Innovation Origins

Deel dit artikel