Werkzaamheden Groene Loper van start

De aanleg van de Groene Loper is van start gegaan. De werkzaamheden aan het eerste deel , van het Limbopad tot en met het gebouw CERES, zijn zichtbaar en voelbaar. De toegang van het Hoofdgebouw en de parkeerplekken in dit gebied voor fiets en auto ondergaan de eerste veranderingen.

door

Het gebied rond de zuidingang van het Hoofdgebouw is inmiddels afgezet als bouwterrein. Later zal ook de fietsenstalling aan de oostzijde van Vertigo als opslagplaats voor werkmateriaal gebruikt worden. Tijdens de werkzaamheden is de zuidingang van het Hoofdgebouw –bij de receptie- alleen bij calamiteiten bruikbaar. Het trapje bij de westingang wordt toegankelijk gemaakt voor mindervaliden.

 

De parkeerplaatsen bij Vertigo, Matrix en het Hoofdgebouw komen gefaseerd te vervallen. Auto’s kunnen nog wel gestald worden bij Gaslab en Helix en ten westen van het Hoofdgebouw. De fietsenkelder van het Hoofdgebouw is niet meer toegankelijk via de zuidzijde maar slechts via de rode schuifdeur aan de westzijde. Openingstijden hiervoor zijn maandag tot en met vrijdag van 7:00 uur tot 22:45 uur. (NS)

Deel dit artikel