Artist's impression van het gerenoveerde Hoofdgebouw | Team V Architecten

Hoofdgebouw gaat op slot en pinautomaat verhuist

Het Hoofdgebouw gaat dicht op 23 december. Dan worden ook de loopbruggen van en naar het Hoofdgebouw afgesloten. De pinautomaat in het Hoofdgebouw wordt 19 december afgekoppeld. Een vervangende pinautomaat komt halverwege februari bij de hoofdingang van MetaForum.

De sluiting van het Hoofdgebouw is nabij. Alle bewoners zijn inmiddels verhuisd en alleen het archief van de bibliotheek wordt er nog weggehaald. Het Hoofdgebouw gaat dicht op 23 december 2014 en dan worden ook de loopbruggen van en naar het Hoofdgebouw afgesloten. Vanaf 19 januari 2015 komen er bouwhekken om het bouwterrein. Studievereniging Lucid zal binnenkort nog afscheid nemen van het gebouw.Via de intranetsite kun je het verloop van de renovatie van het Hoofdgebouw volgen.

De pinautomaat in het Hoofdgebouw wordt op 19 december afgekoppeld. Een nieuwe pinautomaat moet werkend zijn in de week van 16 tot en met 20 februari. Die komt dan bij de hoofdingang in het MetaForum, in de buurt van de receptie. In de tussenliggende periode is het niet mogelijk om via een automaat te pinnen op de campus. Degenen die geen betaalpas hebben, moeten opletten dat ze bij de betaalautomaten voor betaald parkeren dan alleen met contant geld kunnen betalen. Met een creditcard kun je daar niet terecht.

Deel dit artikel