Foto | Peter Peels

TU/e-medewerkers sporten en feesten

TU/e-medewerkers, verdeeld over 45 teams, streden gisteren op het grasveld tussen Flux en MetaForum om de eerste prijs in de meerkamp van de TU/e-personeelsvereniging. De zonnige en sportieve dag eindigde met een barbecue, gevolgd door optredens van de band Link en de nineties-hit de Vengaboys. Enig smetje op het evenement was dat een deelnemer naar het ziekenhuis moest met –waarschijnlijk- een gebroken been.

door

Het geluid van de toeter schalt weer over het terrein; tijd voor het volgende spel. De medewerkers konden zich gisteren op een grotendeels zonnige middag meten in zeventien spelen; van steppen tot houtblok zagen en van curling tot aan glijden van een zeephelling.
Een medewerker kwam verkeerd terecht bij het basejump-springkussen en moest per ambulance naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk had hij een gebroken been, vertelt Marian van den Broek, secretaris bij de personeelsvereniging. “Het is echt de eerste keer in jaren dat er iets gebeurt, op wat schaafwondjes na. Verder hebben we een mooi evenement gehad en hadden we geluk met het weer.”
Team EPC ging er met de eerste prijs vandoor, SFD-A werd tweede en de NMR Nicolay’s Meerkamp Rebels werden derde. Na een barbecue werd nog tot ongeveer 23.30 uur gefeest in de markthal van MetaForum. Uitsmijter was een optreden van de Vengaboys, die de TU/e’ers volop aan het dansen kregen met welbekende hits als ‘Boom, Boom, Boom, Boom!!’.

Deel dit artikel via je socials