Intro 2019 | Doe-de-dinsdag #video

Dinsdag doe-dag! Na een slow start - de eerste stapavond hakt er stiekem toch in - was het de universiteit verkennen en daarna volop actie op het Groene Loper Festival. Culinair gezien zou je kunnen spreken van een hoog barbecue-gehalte. Het toetje werd genuttigd bij de stamkroegen van de studieverenigingen op Stratumseind. En de nacht ging nog lang door....

door
foto Rien Boonstoppel

Na inspanning, komt de welverdiende ontspanning, ook op dinsdag na het Groene Loper Festival. Op alle vrije veldjes op de campus staan groepjes te eten. Barbecue is het codewoord, maar ook de frietboutique mag niet ontbreken - en studievereniging CHEOPS van Bouwkunde is niet te beroerd om met een traditioneel foodfight het nieuwe bestuur in te huldigen.

Als het voedsel verteerd is, krijgt studievereniging Intermate de handjes op elkaar voor een rups van bijzondere lengte: we hebben het niet gemeten, maar honderd meter lang was het lint introkids achter elkaar dat de rups probeerde te doen toch zeker.

Video | Collin Wagenmakers (camera) en Alain Heeren (montage)

Intro 2019 @ TU/e | Tuesday

Video | Collin Wagenmakers (camera) en Alain Heeren (montage)

De Centrale Introcommissie kan vanavond een beetje achteroverleunen, omdat bijna iedereen de stad in gaat. Langzaam raakt de campus leeg; de stamkroegen op Stratumseind wachten voor de introkids. De enige die een feestje op de campus viert, is studievereniging Industria, in hun tijdelijke feesttent.

Oh, en nog een reminder van de CIC: vanaf nu kun je je inschrijven voor de workshops van donderdag via de app!

Deel dit artikel via je socials