door

TU/e Hitradio!

30/10/2013

"Daar zat je dan vanochtend. Het was wel spannend, maar deed ook wel pijn. Maar zoals bij elk tentamen, kan er meer dan één voldoende zijn. Laat je dus niet kennen, leer gewoon maar door. Want wie niet een 5.5 haalt, die is maar zielig hoor."

"Met z’n allen, met z’n allen. Met z’n allen leren wij in ‘n volle bibliotheek. Met z’n allen, met z’n allen. Lekker MetaForum binnenvallen!” TU/e Hitradio! De hits die JIJ wil horen! Geen MetaForum-ruis, geen Fontys-gekwaak, maar 100% TU/e-hitconcentratie: “Schatje, mag ik je koffie, heb je een bakkie voor mij? Schatje, mag ik je koffie, en doe er ook wat suiker bij.”

TU/e Hitradio! Geen Tesla Coil in jouw koptelefoon: “Ik leer niet meer in jou! Voorbij zijn lange jaren, waarin ik heb geloofd, dat er slechts TU’ers waren. En nu de stilte weer voorbij is, die plek al lange tijd niet vrij is, ben ik zo blij als dit voorbij is, ohh.”

TU/e Hitradio! Jouw geluid in een luidruchtig MetaForum: “Van algebra tot in de fysica, van in het MetaForum tot in Albert Heijn. Van algebra tot in de fysica, ja wij zijn zoveel slimmer als het stil zou zijn.”

TU/e Hitradio! Het geluid van de ideale werkplek: “Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig geleerd, me tegen dat geka-ka-ka-kakel verweerd. Iedereen liep, meteen naar de bieb. En toch liep het, studeren gesmeerd. Want, in een onbewoond Fóóórum. Zit niemand voor je neus. Ja, je leert d’r echt goed want, concentratie is een keus.”

TU/e Hitradio! Het geluid van hoe de tentamenweek zou moeten zijn: “Een laptop op schoot, mijn foon staat op tril. Het is hier niet koud en gelukkig ook stil. De dagen zijn kort hier, de nacht begint vroeg. De mensen zijn klaar, en er ligt hier geen boek. (…) Want ik zit hier alleen, in een te grote hal. Ik heb eigenlijk nooit last van tentamens gehad. Dus we gaan allen slapen, het Forum gaat dicht. Maar dan denk ik aan leren, want dat blijft mijn plicht."

Deel dit artikel