Team Hiper Motion danst de Gangnam Style in de regen l Foto Peter Peels

Water genoeg tijdens meerkamp personeelsvereniging

Het water kwam gisteren niet alleen uit de hemel vallen tijdens de jaarlijkse meerkamp van de personeelsvereniging van de TU/e. De ruim 250 deelnemers raakten ook drijfnat door de diverse spelletjes met waterpartijen op het TeMaveld.

Het team Bouwkunde (BWK USS) kwam na de stortvloed aan water als beste uit de bus. De poedelprijs van de dag ging naar de groep Hiper Motion met hun vertolking van het populaire Gangnam Style. In de stromende regen gaven ze een aanstekelijke voorstelling die andere deelnemers verleidde om in te haken. In de eindstrijd werden ze tweede. Derde werd CEC-team 'Save the drama for your mama'.

De meerkamp werd wel korte tijd stilgelegd toen onweer over het speelveld trok. Door een stroomonderbreking zakten de luchtkastelen en opblaastoestellen geruisloos in elkaar. Maar de gedwongen adempauze kon de pret niet drukken onder de medewerkers.

De sportieve middag werd ’s avonds gevolgd door een barbecue en lustrumfeest in de markthal van MetaForum met optredens van Belle Perez en de band Meuk.

Deel dit artikel