Intro 2021 |Campus Market is vooral véél van alles

De studentensportverenigingen, -gezelligheidsvereningen, -cultuurverenigingen, de studententeams en alle clubjes die de TU/e nog meer kent, presenteerden zich woensdag aan de introgangers. Van zwembad tot paaldanspaal, van springkussen tot een (bijna) totallosse auto, alles was bedoeld om nieuwe leden te werven, of in ieder geval de naam van de vereniging te introduceren bij de nieuwkomers.

door
foto Lieke Vermeulen

Cursor liep ook een rondje over de verschillende velden. We zagen actieve groepjes, slenterende groepjes en een enkele verdwaalde eenling. Het feest van gisteren zat sommigen nog dwars, hoewel het tegelijkertijd ook voor supergoede herinneringen zorgde.

Lees verder onder de foto’s

Schaken, darten, gymnastieken of met elkaar in discussie gaan. Het kwam allemaal langs op de Campus Market.

Introductie 2021 | Dag 3

Schaken, darten, gymnastieken of met elkaar in discussie gaan. Het kwam allemaal langs op de Campus Market.

Zoveel keuze

Er zijn studenten die meteen weten waar ze komend jaar hun vrije tijd mee willen vullen. Bij de kramen van University Racing Eindhoven (URE) en bij dansvereniging Footloose, maakten we mee dat een introganger vroeg “Can I join this team?”.

Maar we kwamen ook studenten tegen die nog geen idee hadden welke vereniging bij hun past. “Er komt zoveel info op ons af. Dit is pas de tweede dag -ooit- dat we op de campus zijn en er ligt naar mijn gevoel al een druk om je meteen in te schrijven ergens,” zegt een eerstejaars Data Science. “Bij de studentengezelligheidsverenigingen zijn zoveel geïnteresseerden, dat ze zeggen dat je deze week moet inschrijven, óf een jaar moet wachten.”

Lees verder onder de foto’s.

Feestje

Wie dit jaar aan de TU/e studeert heeft geluk. De universiteit is jarig, -ze is met haar 65 jaar eigenlijk nog een jonkie onder de Nederlandse universiteiten- en dat wordt gevierd. De Lustrumgalacommissie (zie linkerfoto hierboven) laat weten dat alle studenten in december welkom zijn bij het grootste lustrumgala ooit. Zien we jullie daar?  

Hieronder zie je een selectie van de foto's die Lieke Vermeulen voor Cursor maakte. Sta je erop?

Deel dit artikel