Bor de Kock.

Bor de Kock

Bor de Kock (19) , student Software Science en Web Science, binnen de marketinggroep verantwoordelijk voor alle social media-kanalen.

Wat máákt voor jou de RoboCup? De grote schaal, want ik verbaas me nog steeds over hoeveel deelnemers er verwacht worden en hoeveel mensen er komen kijken. Er liggen inmiddels ook noodplannen klaar voor als álle wegen naar Eindhoven verstopt raken met RoboCup-publiek tijdens de finaledag. Dat idee.

Wat is voor jou deze week de grootste stressfactor? De combinatie tussen het aanstaande RoboCup-evenement en de aanstaande tentamenweek is toch wat zwaarder dan verwacht. Het lukt wel om beide tegelijk te doen, maar mijn huidige hoeveelheid slaap is niet bepaald gezond… Gelukkig doen we RoboCup met een vrij hechte groep die nu al bijna een jaar samenwerkt en helpen we elkaar er wel doorheen, want nagenoeg iedereen heeft dit probleem.

Wie moeten er zeker komen kijken? Iedereen! Door de grote variëteit in het programma is het voor iedereen boeiend wat er gaat gebeuren, of je nou technologieliefhebber, sportliefhebber, allebei of geen van beide bent. En zeker als Nederland de finale gaat halen -waar ik stiekem toch wel een beetje op hoop- dan wordt de afsluiting een spektakel dat denk ik niemand wil missen.

Deel dit artikel