Powernappen op dag 4 van de Intro | Foto | Norbine Schalij

Intro 2018 | Powernappen zodra het kan

Niks moeten doen, alleen maar plek vinden voor een dutje. Dat was mogelijk bij de workshop Powernapping & storytelling en die kans werd door introgangers met heel het lijf aangegrepen. Wie lag, sloot zijn ogen en probeerde nog even te luisteren naar de inleidende verhaaltjes van stichting TINT. Maar veel zullen deze schone slapers er niet van hebben meegekregen.

Iedereen deed het héél goed bij de workshop Powernapping, maar Pieter Drabbe (aankomend BMT’er en ESC-lid) was niet meer te stoppen. Hij sliep en sliep en sliep. Terwijl hij ook zo fijn naar vier voorleesverhaaltjes had kunnen luisteren. Er kwam een stevige fysieke por aan te pas om hem wakker te maken. De rest van de negen deelnemers werd weer actief omdat lifecoach Margit van Tuijl ze daar toe aanspoorde.

Uit de aantekeningen van uw wakkere reporter:

-Geur: zweetvoeten (went al na drie minuten).

-Sfeer: schemerig met een strook fel zonlicht.

-Geluid: voorleesstemmen van vrouwen en licht gesnurk (van een man). Plus een meeuw die om aandacht vraagt.

-Gevoel: harde vloer met dunne fleecedeken (maar we stellen ons voor dat het warm fijn zand is, op een strand).

De deelnemers hebben niks geen spijt dat ze zich hiervoor hebben ingeschreven. “Ik wil alle vier workshops wel hier doen”, zegt de een en “prima voorbereiding op de doorhaaldonderdag”, zegt een ander. Victor de Haas (gaat Scheikundige Technologie studeren) is er omdat hij heel erg van slapen houdt en het daar deze week niet zo van gekomen is.

Oh ja, voor wie het gemist heeft: TINT is een organisatie die zich richt op cultuur en persoonlijke ontwikkeling van studenten en organiseert vaak evenementen met als doel elkaar te ontmoeten.

Deel dit artikel